MENU

Netværk

&

Sparring

For Beslutningstagere
40 89 50 00

Næste netværksmøde

Erhvervsnetværket Helsingør

20/12-2018

Vi Samler Hele Helsingør

Medlemstal: 119

Siden det første møde tilbage i september 2014 har netværket udviklet sig, så der nu er mere end 100 lokale aktive beslutningstagere der mødes 6 gange om året.

Netværkets formål er at samle lokale virksomhedsledere på tværs af brancher til professionelt styrede netværksmøder, for herigennem at lære hinanden endnu bedre at kende og via dette skabe nye synergier og samarbejdsmuligheder.

Vi glæder os til at møde dig, så vi sammen kan få vores by og dennes virksomheder op til nye højder.

Kommende møder

Hvert møde starter med stor morgenmadsbuffet fra kl. 7.00 og det seneste ankomsttidspunkt er kl. 7.45. Møderne slutter kl. 10.00

tirsdag
d. 29/01/2019
M/S Museet for Søfart
 • Agenda

  Agenda er på vej...

tirsdag
d. 09/04/2019
Marienlyst Strandhotel
 • Agenda

  Agenda er på vej...

tirsdag
d. 18/06/2019
Ikke fastlagt
 • Agenda

  Agenda er på vej...

onsdag
d. 28/08/2019
ForSea
 • Agenda

  Agenda er på vej...

tirsdag
d. 08/10/2019
Konventum
 • Agenda

  Agenda er på vej...

tirsdag
d. 03/12/2019
Ikke fastlagt
 • Agenda

  Agenda er på vej...

Er du nysgerrig og ønsker du at gæste os?

Netværket vi samler hele Helsingør, er et eksklusivt netværk med mange relevante lokale beslutningstager, god forplejning og oplægsholdere til hvert møde.

For at være en del af netværket, kan du mod betaling på kr. 995,- excl. moms deltage som gæst til ét møde – eller du kan vælge at blive medlem for kr. 4.950,- for seks møder.

Klik på det grønne link for at tilmelde dig som gæst, eller scroll længere ned og vælg dit medlemskab under ”pris for medlemskab”

Vi glæder os til at møde dig.

Tilmeld dig som gæst

X
 • Tankerne Bag

  Vi samler hele Helsingør, spreder hele Helsingør

  Det lyder som volapyk, men den er god nok. Erhvervsledernetværket Vi samler hele Helsingør har gennem to sæsoner haft så stor succes med missionen, at samle hele Helsingør, at det nu i 2018 er på tide at række ud og sprede fortællingen om hele Helsingør.

  Men strategien for netværket tager fortsat udgangspunkt indadtil. For hvem er vi i hele Helsingør? På hvilke områder skiller vi os ud? Hvad kendetegner os? Hvad står vi fælles om? Kokken og projektmageren Claus Meyer har udtalt: ”Jeg ved ikke helt, hvor jeg er på vej hen. Men jeg glemmer aldrig, hvor jeg kommer fra.” I samme tråd rådede skuespilleren Kristian Halken netværkets medlemmer til at kigge sig tilbage en gang imellem. Det gjorde han i en monolog på scenen under et møde i januar.

  Halken opfordrede til at integrere hele Helsingørs historie i den fortælling, vi skaber for at skabe fremtiden. Kulturby? Javel, men hvilken slags kultur og med hvilket formål? Kulturhavnen er et godt eksempel. Kultur og oplevelse erstatter næppe industri og produktion. Havnemiljøer til rent rekreative formål risikerer at ligge øde i dagtimerne. De to brancher skal følges ad og krydsbestøve hinanden.

  Netop krydsbestøvning er et nøgleord i netværkets filosofi. Målet på medlemssiden er ikke nødvendigvis at blive så mange, som muligt. Det er vigtigere at så mange som muligt fra forskellige brancher og sektorer med forskellige interesser som muligt mødes og skaber de frugtbare dialoger, som kendetegner det gruppearbejde, der fylder det meste af dagsorden ved møderne.

  Der er næppe én forkromet fortælling om hele Helsingør, der skaber en entydig fælles identitet. En by har mange stemmer og Helsingør er både skov, mark og strand, industri, håndværk, landbrug, detail, sport, uddannelse og oplevelse m.m. Men det er målet for Vi samler hele Helsingør at skabe en rød tråd gennem de fortællinger, som tilsammen skaber et billede af, hvem vi er.

  Målet for denne sæson i netværket er at samle de mange tråde og væve et billede af Helsingør, som vi alle kan bruge, når ’vi spreder hele Helsingør’. Vi bliver nok aldrig færdige med at væve. Nye generationer kommer til. Nye idéer opstår. Virksomheder og borgere flytter til, herop, herhen, herover, herned. Derfor betragter vi fortællingen som en føljeton, og et vigtigt resultat af netværkets arbejde.

  Undervejs spinder vi masser andre tråde og fletter dem på kryds og tværs. Idéer og nye relationer opstår. Projekter søsættes og visioner bliver skabt. Vi samler hele Helsingør er både et netværk og en bevægelse, som er kommet for at blive.

Pris for medlemskab

Et medlemskab er gældende for en 12 måneders periode, hvor du valgfrit kan vælge den løsning, blandt nedenstående, der passer dig bedst:
A) 12 måneders medlemskab med betaling én gang årligt á kr. 4.950,-
B) 12 måneders medlemskab med betaling 4 gange årligt á kr. 1.250,-
C) 12 måneders medlemskab med betaling 10 gange årligt á kr. 500,- (ingen faktura i juli og januar)

Prisen er incl. stor morgenmadsbuffet, lokaleleje, oplægsholdere, materiale m.m. - excl moms.

Meld afbud

På omtrent to år har netværket Vi samler hele Helsingør smidt mad ud for 40.000 kr.
Det er ikke godt nok, så nu gør vi noget ved sagen 😊
Beløbet stammer fra det antal personer vi havde bestilt forplejning til på møderne, men hvor deltagerne ikke dukkede op. Det vil vi ændre på.

Fremover donerer vi 100,- pr. afbud til møderne (men vi vil helst have at du kommer) som klubber, institutioner eller lignende kan søge om, som tilskud til lejrture eller andet gennem en slags fond.

Posted by Vi Samler Helsingør on Friday, 29 September 2017

Deltag som gæst

Det er muligt at komme med som gæst på udvalgte møder.


Kontakt

Tino Jønsson
tlf. 40 89 50 00
tj@netvaerkogsparring.dk

Netværk & Sparring

Ønsker at skabe frirum, hvor beslutningstagere kunne få sparring af ligesindede og samtidigt møde nye potentielle forretningsforbindelser.

Adresse

H P Christensens Vej 1
3000 Helsingør
Åbn vejvisning

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"DsriLoUod5m"}}

© Netværk og Sparring

Netværk for beslutningstagere

CVR. NR. 33581785