MENU

Netværk

&

Sparring

For Beslutningstagere
40 89 50 00

Næste netværksmøde

Erhvervsnetværket Helsingør

20/12-2018

Executive Business-coaching

Med en erfaren forretningsmand, med mere end flere hundrede coachsessioner i bagagen og 25 års erfaring i Business-to-Business verdenen, har du muligheden for at få et fortroligt udviklingsrum, gennem coaching og sparring med en innovativ Business-Coach.

Læs også mere om Erhvervsmæssig Sparring
 

"Min tilgang, er med nysgerrighed og hele tiden med målet for øje. Er du til proaktiv coaching, der tør kalde en spade for en spade, ser jeg frem til at være din fortrolige samarbejds- og sparringspartner."

- Tino Jønsson

"Tino har ægte engagement i alt hvad han laver. Han er punktlig, og kompetent. Han får 5 store stjerner af mig. Jeg har både brugt Tino som personlig coach og som sparring i min virksomhed. Jeg kan kun anbefale at bruge Tino Jønsson bare ikke for meget, for så risikerer vi at han ikke har tid til at coache og sparre med mig!"

- Carsten Lemce

 


Ja tak, jeg ønsker at blive kontaktet

Deltag som gæst

Det er muligt at komme med som gæst på udvalgte møder.


Kontakt

Tino Jønsson
tlf. 40 89 50 00
tj@netvaerkogsparring.dk

Netværk & Sparring

Ønsker at skabe frirum, hvor beslutningstagere kunne få sparring af ligesindede og samtidigt møde nye potentielle forretningsforbindelser.

Adresse

H P Christensens Vej 1
3000 Helsingør
Åbn vejvisning

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"DsriLoUod5m"}}

© Netværk og Sparring

Netværk for beslutningstagere

CVR. NR. 33581785