MENU

Netværk

&

Sparring

40 89 50 00

Næste netværksmøde

LEDERnetværket Helsingør

13/08-2020

Coaching og Sparring

Med en erfaren forretningsmand, med mere end flere hundrede coachsessioner i bagagen og 25 års erfaring i Business-to-Business verdenen, har du muligheden for at få et fortroligt udviklingsrum, gennem coaching og sparring med en innovativ Business-Coach.

Udover at drive erhvervsnetværk for ledere, tilbyder Tino Jønsson også at være mødeleder og facilitere netværksmøder og processer for andre. Yderligere bidrages der med opstart, fællesskab, udvikling og etablering af nye projekter og/eller udvikle businesscases, hvor der trænges til et ekstra boost - herunder også salgssparring.

"Tino har været en inspiration for mig, og hans sparring har igangsat og boostet mine udviklingsprocesser.
Han kalder en spade for en spade og udfordrer dit mindset. Han har en “cut-the-crap” attitude som jeg sætter stor pris på, og han er ikke bange for at bringe sig selv ud af komfortzonen.
Det inspirerer mig at sparre og udvikle med Tino, og jeg ser altid frem til vore møder.
Kan varmt anbefales!"

- Asger Steenholdt

"Tino har ægte engagement i alt hvad han laver. Han er punktlig, og kompetent. Han får 5 store stjerner af mig. Jeg har både brugt Tino som personlig coach og som sparring i min virksomhed. Jeg kan kun anbefale at bruge Tino Jønsson bare ikke for meget, for så risikerer vi at han ikke har tid til at coache og sparre med mig!"

- Carsten Lemce

 


Ja tak, jeg ønsker at blive kontaktet

Deltag som gæst

Det er muligt at komme med som gæst på udvalgte møder.


Kontakt

Tino Jønsson
tlf. 40 89 50 00
[email protected]

Netværk & Sparring

Ønsker at skabe frirum, hvor beslutningstagere kunne få sparring af ligesindede og samtidigt møde nye potentielle forretningsforbindelser.

Adresse

Kronborg 10 B
3000 Helsingør
Åbn vejvisning

Facebook Bedømmelse
5.0

© Netværk og Sparring

CVR. NR. 33581785