MENU

Netværk

&

Sparring

40 89 50 00

Næste netværksmøde

LEDERnetværket Helsingør

23/04-2020

Vælg netværk

LEDERnetværket Helsingør

Denne netværksgruppe, er en aktiv gruppe hvor der på hvert møde arbejdes på at hjælpe hinanden med udvikling af medlemmernes virksomheder, give og modtage sparring, samt skabe nye forretningsmæssige relationer.

TALENTnetværket i Helsingør

Dette netværk er målrettet den talentfulde unge medarbejder.

Med "unge medarbejder" mener vi ikke elever og lærlinge, men ham eller hende, som er ansat fordi du tror på potentialet og fremtiden i netop denne person.

Gæstetilmelding

Er du et menneske med et åbent sind, som ønsker at hjælpe andre med at udvikle deres virksomheder og selv modtage sparring på dine udfordringer og via dette, lære den enkelte beslutningstager at kende, er Netværk og Sparring det rigtige for dig. Hos Netværk og Sparring hjælper vi hinanden, modtager og giver sparring, får nye værktøjer til vores privat- og arbejdsliv og via dette knytter stærke bånd til andre beslutningstagere, som kan og vil hjælpe dig med at skaffe nye forretningsforbindelser mv. Hvis du deltager i et af disse netværks, kan du forvente følgende:

  • Du vil få inspiration til dit arbejdsliv
  • Du vil udvikle dig som leder
  • Du vil få udbygget dit netværk til andre virksomhedsledere

Tilmeld dig som gæst.

Deltag som gæst

Det er muligt at komme med som gæst på udvalgte møder.


Kontakt

Tino Jønsson
tlf. 40 89 50 00
[email protected]

Netværk & Sparring

Ønsker at skabe frirum, hvor beslutningstagere kunne få sparring af ligesindede og samtidigt møde nye potentielle forretningsforbindelser.

Adresse

Kronborg 10 B
3000 Helsingør
Åbn vejvisning

Facebook Bedømmelse
5.0

© Netværk og Sparring

CVR. NR. 33581785