MENU

Netværk

&

Sparring

For Beslutningstagere
40 89 50 00

Næste netværksmøde

C4 Netværket

23/01-2019

Vælg netværk

Erhvervsnetværket Helsingør

Denne netværksgruppe, er en aktiv gruppe hvor der på hvert møde arbejdes på at hjælpe hinanden med udvikling af medlemmernes virksomheder, give og modtage sparring, samt skabe nye forretningsmæssige relationer.

NEXT-GENERATION

I Next-Generation tager vi udgangspunkt i de konkrete mål og ambitioner hvert enkelt medlem står over for. Ud fra det, arbejder vi på at finde frem til konkrete løsningsmodeller.

Vi Samler Hele Helsingør

Netværkets formål er at samle lokale virksomhedsledere på tværs af brancher til professionelt styrede netværksmøder, for herigennem at lære hinanden endnu bedre at kende og via dette skabe nye synergier og samarbejdsmuligheder.

Gæstetilmelding

Er du et menneske med et åbent sind, som ønsker at hjælpe andre med at udvikle deres virksomheder og selv modtage sparring på dine udfordringer og via dette, lære den enkelte beslutningstager at kende, er Netværk og Sparring det rigtige for dig.

Hos Netværk og Sparring hjælper vi hinanden, modtager og giver sparring, får nye værktøjer til vores privat- og arbejdsliv og via dette knytter stærke bånd til andre beslutningstagere, som kan og vil hjælpe dig med at skaffe nye forretningsforbindelser mv.

Hvis du deltager i et af disse netværks, kan du forvente følgende:

  • Du vil få inspiration til dit arbejdsliv
  • Du vil udvikle dig som leder
  • Du vil få udbygget dit netværk til andre virksomhedsledere

Tilmeld dig som gæst.

Deltag som gæst

Det er muligt at komme med som gæst på udvalgte møder.


Kontakt

Tino Jønsson
tlf. 40 89 50 00
tj@netvaerkogsparring.dk

Netværk & Sparring

Ønsker at skabe frirum, hvor beslutningstagere kunne få sparring af ligesindede og samtidigt møde nye potentielle forretningsforbindelser.

Adresse

Kronborg 10
3000 Helsingør
Åbn vejvisning

Facebook Bedømmelse
5.0

© Netværk og Sparring

Netværk for beslutningstagere

CVR. NR. 33581785